• eigen vakmensen
 • persoonlijk
 • ruim 15 jaar ervaring
 • Specialist in nieuwbouw
 • 0317 74 58 41
 • Afspraak maken
 • PVC vloer voordelen

  Het is niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer. Het materiaal van deze vloer heeft het uiterlijk van een vloer van hout, tegels of beton, zonder de nadelen die deze originele materialen kunnen hebben. Een PVC vloer is bijvoorbeeld betaalbaar en warm. Bovendien is er in elke stijl wel een vloer te vinden. Easy Floor licht de voordelen van een PVC vloer graag voor je uit.

  Lange levensduur

  Natuurlijk wil je dat je vloer van hoge kwaliteit is en tegen een stootje kan. Dan is PVC ideaal. Zowel het click PVC als de PVC plakvloeren zijn erg slijtvast. Ze bestaan namelijk uit meerdere lagen. Hierdoor gaan ze jarenlang mee.

  Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

  Doordat PVC vloeren van een uitstekende kwaliteit zijn, is de prijs-kwaliteitverhouding heel goed. Eenmaal gelegd heb je van je PVC vloer vele jaren plezier. En in vergelijking met bijvoorbeeld parket ben je een stuk goedkoper uit, terwijl je dezelfde look hebt.

  In elke stijl een natuurlijke uitstraling

  PVC vloeren zijn er in allerlei stijlen. Elke stijl heeft zeer realistische prints. Hierdoor zie je het verschil met hout, natuursteen of beton nauwelijks. Of je nu kiest voor een industriële, moderne, klassieke of landelijke stijl, elke stijl heeft zijn eigen, natuurlijke uitstraling.

  Te combineren met vloerverwarming

  PVC vloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming. Het kunststof zorgt voor een zeer lage warmteweerstand en laat de warmte dus goed door. Zowel verlijmde PVC vloeren als PVC vloeren met klikverbinding zijn geschikt voor vloerverwarming. Bij click PVC wordt er dan wel gebruikt gemaakt van een ondervloer.

  Waterbestendig

  PVC vloeren zijn waterbestendig. Of je nu een glas of een emmer water omgooit, door het kunststof waar de vloer van gemaakt is, ondervindt je PVC vloer hier geen enkele schade van.

  Bezoek onze showroom

  Wij begrijpen dat u meer dan alleen een website met foto´s en video´s wilt zien, voordat u kiest met welk product u de wanden van uw woning wilt laten afwerken. U bent van harte welkom in onze showroom in Renkum om de kwaliteit van ons product te bekijken.

  Geluidsdempend

  Een PVC vloer is erg stil. Dit geldt zowel voor contactgeluid als loopgeluid. Dit is een enorm voordeel van het kunststof waarvan de vloer is gemaakt. In appartementen vraagt de Vereniging van Eigenaren (VvE) echter wel eens om een ondervloer, in verband met bepaalde eisen.

  Diverse legmogelijkheden

  Plak PVC vloeren hebben geen verbinding. Hierdoor kunnen ze op vrijwel elk mogelijke manier gelegd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een elleboogpatroon, de traditionele visgraat of de grotere walvisgraat. Met zo’n patroon geef je je vloer net iets extra’s.

  Geen plakplinten nodig

  Wanneer je een superstrakke afwerking wil, is een plak PVC vloer de ideale keuze. Deze kan immers vrijwel strak tegen de muur aangelegd worden. Hierdoor zijn er geen plakplinten nodig. Er is immers maar 0,25 millimeter bewegingsruimte nodig. Deze ruimte tussen de muur en de vloer kan opgevuld worden met kit.

  Onderhoudsvrij

  PVC vloeren vragen weinig onderhoud. Stofzuigen en af en toe dweilen is het enige dat je hoeft te doen. Let wel op dat je geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt. Je vloer heeft geen oliebehandeling nodig, zoals parket, terwijl het wel dezelfde look heeft.

  Groot assortiment PVC Vloeren

  Easy Floor heeft een groot assortiment PVC vloeren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en onze vakmensen geven je graag persoonlijk advies. Als je wil, leggen we de vloer ook voor je. Kom snel naar onze showroom om een nieuwe PVC vloer uit te zoeken. Heb je een vraag een PVC vloer en zijn voordelen? Je kunt ons bereiken op 0317-745841. E-mailen kan ook. Stuur je mail naar info@easy-floor.nl. Of vul het contactformulier op deze website in.