• eigen vakmensen
 • persoonlijk
 • ruim 15 jaar ervaring
 • Specialist in nieuwbouw
 • 0317 74 58 41
 • Afspraak maken
 • Klantenervaringen

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten

  PVC vloer over tegelvloer laten leggen

  Rated 5 out of 5
  23 september 2022

  Goed geholpen in de winkel. Een eiken plank gekozen die neutraal is en waar je weinig op ziet. We waren de antraciet tegels zat, juist omdat je daar alles op ziet. Eerst zijn de voegen dicht gesmeerd en toen geegaliseerd in twee fases. Daarom hoefde niet alles uit huis, daar is goed in meegedacht. De bestaande plinten zijn blijven zitten en daar is heel strak tegenaan gewerkt.

  Anouk

  Vakmensen!

  Rated 5 out of 5
  28 juli 2022

  Hele prettige ervaring met Easy Floor.

  Prima communicatie, werken zeer netjes en kundig en super service.

  Echt een aanrader!

  A. Poederbach

  Vriendelijk, vakkundig en flexibel

  Rated 1 out of 5
  20 juli 2022

  Wij hebben zeer goede ervaringen met Easy Floor. Komen afspraken na en zijn zeer vakkundig. Alles is pico bello opgeleverd. Vriendelijke mensen en alles op tijd opgeleverd. Wij hebben ook de wanden met Reno vlies laten verzorgen via Easy Stuc. Perfect opgeleverd. Tip van ons om alles via hun te laten verzorgen. Dus niet alleen de vloeren en trapbekleding maar ook de wanden van je huis. Alles onder 1 dak, werkt perfect. Voor de prijs kwaliteit verhouding ben je bij hun aan het juiste adres.

  Wilma Rijskamp

  Top bedrijf

  Rated 5 out of 5
  1 april 2022

  Vanaf het begin tot het eind heb ik Easy Floor alleen maar positief ervaren. Ze waren zeer flexibel en meedenkend, ondanks mijn strak geplande werkzaamheden die tussendoor kwamen zoals het leveren en plaatsen van de keuken. Eind resultaat ziet er top uit en ik zou ze zeker aanraden!

  R van Delden

  Vriendelijk en vakkundig

  Rated 5 out of 5
  4 maart 2022

  We hebben easy-floor gevraagd om in een nieuwbouwhuis (waar wel al de keuken was gemonteerd) de vloer te leggen. De wijze waarop ze ons hebben geadviseerd was al zeer prettig. Tijdens het leggen waren ze overduidelijk heel voorzichtig met onze reeds geïnstalleerde spullen. De offerte was scherper dan de concullega’s en de vriendelijkheid kregen we er gratis van ze bij 😉 Kan easy-floor dus echt aanraden.

  J. van Gorsel
  4.3
  Rated 4.3 out of 5
  4.3 van 5 sterren (op basis van 6 reviews)
  Uitstekend83%
  Heel goed0%
  Gemiddeld0%
  Slecht0%
  Verschrikkelijk17%

  Laat via onderstaand formulier een review achter